bagas

basa JawaBesut

bagas krama/ngoko

  1. ora lêlaranên.








Kata kunci/keywords: arti bagas, makna bagas, definisi bagas, tegese bagas, tegesipun bagas

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.