bagal

basa JawaBesut

bagal krama/ngoko

  1. êngg janggêl.








Kata kunci/keywords: arti bagal, makna bagal, definisi bagal, tegese bagal, tegesipun bagal

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.