baenat

basa JawaBesut

baenat krama/ngoko

  1. (Ar) êngg bukti, katêrangan.








Kata kunci/keywords: arti baenat, makna baenat, definisi baenat, tegese baenat, tegesipun baenat

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.