badir

basa JawaBesut

badir

  1. pc mubadir.








Kata kunci/keywords: arti badir, makna badir, definisi badir, tegese badir, tegesipun badir

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.