badhigul

basa JawaBesut

badhigul krama/ngoko

  1. ak bodho








Kata kunci/keywords: arti badhigul, makna badhigul, definisi badhigul, tegese badhigul, tegesipun badhigul

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.