badhigal

basa JawaBesut

badhigal krama/ngoko

  1. ênthung urèt;








Kata kunci/keywords: arti badhigal, makna badhigal, definisi badhigal, tegese badhigal, tegesipun badhigal

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.