badhean

basa JawaBesut

badhean krama/ngoko

  1. cangkriman;
  2. êngg babadan.







Kata kunci/keywords: arti badhean, makna badhean, definisi badhean, tegese badhean, tegesipun badhean

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.