badhe-badhe

basa JawaBesut

badhe-badhe krama/ngoko

  1. êngg papan nêmokake pangantèn.








Kata kunci/keywords: arti badhe-badhe, makna badhe-badhe, definisi badhe-badhe, tegese badhe-badhe, tegesipun badhe-badhe

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.