badhag

basa JawaBesut

badhag êngg krama/ngoko

  1. êntèk;
  2. muspra, tanpa guna.







Kata kunci/keywords: arti badhag, makna badhag, definisi badhag, tegese badhag, tegesipun badhag

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.