badha

basa JawaBesut

badha

  1. êngg pc padha.








Kata kunci/keywords: arti badha, makna badha, definisi badha, tegese badha, tegesipun badha

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.