badhèr

basa JawaBesut

badhèr krama/ngoko

  1. araning iwak kali saèm. gramèh.








Kata kunci/keywords: arti badhèr, makna badhèr, definisi badhèr, tegese badhèr, tegesipun badhèr

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.