bacot

basa JawaBesut

bacot

  1. êngg irung;
  2. ks congor, cangkêm.







Kata kunci/keywords: arti bacot, makna bacot, definisi bacot, tegese bacot, tegesipun bacot

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.