babut

basa JawaBesut

babut krama/ngoko

  1. bangsaning klasa kang digawe wulu wêdhus lsp. ditênun.








Kata kunci/keywords: arti babut, makna babut, definisi babut, tegese babut, tegesipun babut

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.