babok

basa JawaBesut

babok êngg krama/ngoko

  1. babon (pawitan);
  2. (utawa babokan) kang baku.







Kata kunci/keywords: arti babok, makna babok, definisi babok, tegese babok, tegesipun babok

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.