basa JawaBesut

babo krama/ngoko

  1. sabawa mratelakake saguh, wani lsp;
  2. br saèm. dhuh.







Kata kunci/keywords: arti babo, makna babo, definisi babo, tegese babo, tegesipun babo

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.