basa JawaBesut

babi krama/ngoko

  1. bangsaning cèlèng sing wis tutut.








Kata kunci/keywords: arti babi, makna babi, definisi babi, tegese babi, tegesipun babi

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.