babarji

basa JawaBesut

babarji êngg krama/ngoko

  1. babar-pisan;
  2. pc mati, sirna babar pisan.







Kata kunci/keywords: arti babarji, makna babarji, definisi babarji, tegese babarji, tegesipun babarji

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.