babaran

basa JawaBesut

babaran krama/ngoko

  1. kang wis dibabar (digarap, disoga);
  2. br wêdharan;
  3. ki duwe anak.







Kata kunci/keywords: arti babaran, makna babaran, definisi babaran, tegese babaran, tegesipun babaran

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.