bêsaos

basa JawaBesut

bêsaos

  1. êngg
krama
Krama bêsaos
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

bae.








Kata kunci/keywords: arti bêsaos, makna bêsaos, definisi bêsaos, tegese bêsaos, tegesipun bêsaos

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.