bênang

basa JawaBesut

bênang

  1. krama/ngoko bolah;
krama
Krama bênang
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

ak lawe.







Kata kunci/keywords: arti bênang, makna bênang, definisi bênang, tegese bênang, tegesipun bênang

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.