bênampeyan

basa JawaBesut

bênampeyan

  1. êngg
krama
Krama bênampeyan
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

kowe

Kacocogna karo







Kata kunci/keywords: arti bênampeyan, makna bênampeyan, definisi bênampeyan, tegese bênampeyan, tegesipun bênampeyan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.