bêksa

basa JawaBesut

bêksa

  1. ki(êngg
krama
Krama bêksa
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

). njogèd.








Kata kunci/keywords: arti bêksa, makna bêksa, definisi bêksa, tegese bêksa, tegesipun bêksa

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.