bêbêd

basa JawaBesut

bêbêd krama/ngoko

  1. nyamping ki jarit kang dianggo ing wong lanang;








Kata kunci/keywords: arti bêbêd, makna bêbêd, definisi bêbêd, tegese bêbêd, tegesipun bêbêd

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.