asrêp

basa JawaBesut

asrêp Aksara Jawa: (ha)ꦱꦽ (srê)ꦥ꧀ (p)

krama
Krama asrêp
Ngoko adhêm
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. anyêp, ora panas.
  2. pc sarèh, ora sêrêng.
  3. pc kurang sathithik saka bobote kang mêsthi







Kata kunci/keywords: arti asrêp, makna asrêp, definisi asrêp, tegese asrêp, tegesipun asrêp

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.