angin dhudhuk

basa JawaBesut

angin dhudhuk Aksara Jawa: (ha)ꦔꦶ (ngi)ꦤ꧀ (n)ꦝꦸ (dhu)ꦝꦸ (dhu)ꦏ꧀ (k)
Lingga: (dhudhuk)

  1. pc mangsuk angin sing nganti suwe;








Kata kunci/keywords: arti angin dhudhuk, makna angin dhudhuk, definisi angin dhudhuk, tegese angin dhudhuk, tegesipun angin dhudhuk

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.