ana dina ana sêga

basa JawaBesut

ana dina ana sêga Aksara Jawa: (ha) (na)ꦢꦶ (di) (na) (ha) (na)ꦱꦼ () (ga)
Lingga: (dina)

  1. pc ora prêlu nusahake kang arêp dipangan;








Kata kunci/keywords: arti ana dina ana sêga, makna ana dina ana sêga, definisi ana dina ana sêga, tegese ana dina ana sêga, tegesipun ana dina ana sêga

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.