amba jangkahe:

basa JawaBesut

amba jangkahe:
Lingga: (jangkah)
ent

  1. akèh sing dijangka;
  2. bisa nuruti sing dadi jangkane;







Kata kunci/keywords: arti amba jangkahe:, makna amba jangkahe:, definisi amba jangkahe:, tegese amba jangkahe:, tegesipun amba jangkahe:

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.