basa JawaBesut

akum Aksara Jawa: (ha)ꦏꦸ (ku)ꦩ꧀ (m) krama/ngoko

  1. ak wis êmpuk lsp. marga dikum;
Kacocogna karo







Kata kunci/keywords: arti akum, makna akum, definisi akum, tegese akum, tegesipun akum

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.