aksara

basa JawaBesut

aksara Aksara Jawa: (ha)ꦏ꧀ (k) (sa) (ra) krama/ngoko

  1. (Snk) tulisan gambaring swara utawa wanda.







Kata kunci/keywords: arti aksara, makna aksara, definisi aksara, tegese aksara, tegesipun aksara

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.