akrab

basa JawaBesut

akrab Aksara Jawa: (ha)ꦏꦿ (kra)ꦧ꧀ (b) krama/ngoko

  1. (Ar) kula-warga, sanak-sanak sêdulur.







Kata kunci/keywords: arti akrab, makna akrab, definisi akrab, tegese akrab, tegesipun akrab

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.