aking

basa JawaBesut

aking Aksara Jawa: (ha)ꦏꦶ (ki) (ng) krama/ngoko

  1. garing (tmr. kayu, sêga, ent tmr. awak).







Kata kunci/keywords: arti aking, makna aking, definisi aking, tegese aking, tegesipun aking

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.