basa JawaBesut

akas Aksara Jawa: (ha) (ka)ꦱ꧀ (s) krama/ngoko

  1. garing sarta rada atos (tmr. sêga lsp);
  2. êngg cukat, trêngginas, sigrak.







Kata kunci/keywords: arti akas, makna akas, definisi akas, tegese akas, tegesipun akas

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.