akèh

Basa JawaBesut

PangucapanBesut

Tembung aranBesut

akèh (ha)ꦏꦺ () (h)

  1. ora sêthithik;







Kata kunci/keywords: arti akèh, makna akèh, definisi akèh, tegese akèh, tegesipun akèh

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.