basa JawaBesut

(ajum) Aksara Jawa: (ha)ꦗꦸ (ju)ꦩ꧀ (m)

  1. diajum








Kata kunci/keywords: arti ajum, makna ajum, definisi ajum, tegese ajum, tegesipun ajum

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.