ajêblis

basa JawaBesut

ajêblis Aksara Jawa: (ha)ꦗꦼ ()ꦧ꧀ (b)ꦭꦶ (li)ꦱ꧀ (s)
Lingga: (jêblis)

  1. ks nyêrèt, sajêblisan sasêretan (saakêpan).








Kata kunci/keywords: arti ajêblis, makna ajêblis, definisi ajêblis, tegese ajêblis, tegesipun ajêblis

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.