ajèr

basa JawaBesut

ajèr Aksara Jawa: (ha)ꦗꦺ () (r) krama/ngoko

  1. luluh sarta dadi cuwèr (marga dipanasi lsp.);
  2. ak cuwèr;
Kacocogna karo







Kata kunci/keywords: arti ajèr, makna ajèr, definisi ajèr, tegese ajèr, tegesipun ajèr

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.