basa JawaBesut

aib Aksara Jawa: (ha)ꦲꦶ (hi)ꦧ꧀ (b) krama/ngoko

  1. (Ar) ak ora kasatmata, winadi;
Kacocogna karo







Kata kunci/keywords: arti aib, makna aib, definisi aib, tegese aib, tegesipun aib

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.