ahlul

basa JawaBesut

ahlul Aksara Jawa: (ha) (h)ꦭꦸ (lu)ꦭ꧀ (l) krama/ngoko

  1. (Ar) ak wong kang pintêr (putus) ing ...







Kata kunci/keywords: arti ahlul, makna ahlul, definisi ahlul, tegese ahlul, tegesipun ahlul

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.