basa JawaBesut

ah Aksara Jawa: (ha) (h)

  1. pc sabawa nelakake wêgah, ora kêduga lsp.








Kata kunci/keywords: arti ah, makna ah, definisi ah, tegese ah, tegesipun ah
  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.