agahan

basa JawaBesut

agahan Aksara Jawa: (ha) (ga) (h) (ha)ꦤ꧀ (n) krama/ngoko

  1. ati kêsusu sarta sumaguh arêp tumandang (nampani, nindakake).







Kata kunci/keywords: arti agahan, makna agahan, definisi agahan, tegese agahan, tegesipun agahan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.