agèn

basa JawaBesut

agèn Aksara Jawa: (ha)ꦒꦺ ()ꦤ꧀ (n) krama/ngoko

  1. (Wl) wong kang dadi panglantar ngêdolake dagangan saka pabrik (toko gêdhe);
  2. (Wl) (pulisi-agèn) êngg upas pulisi jaga dalan.







Kata kunci/keywords: arti agèn, makna agèn, definisi agèn, tegese agèn, tegesipun agèn

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.