adul-adul

basa JawaBesut

adul-adul Aksara Jawa: (ha)ꦢꦸ (du)ꦭ꧀ (l) (ha)ꦢꦸ (du)ꦭ꧀ (l)

  1. pc wadul marang;
Kacocogna karo







Kata kunci/keywords: arti adul-adul, makna adul-adul, definisi adul-adul, tegese adul-adul, tegesipun adul-adul

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.