basa JawaBesut

ados Aksara Jawa: (ha)ꦢꦺꦴ (do)ꦱ꧀ (s) krama/ngoko

  1. êngg bungkêr (tmr. woh);
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti ados, makna ados, definisi ados, tegese ados, tegesipun ados
  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.