basa JawaBesut

adil Aksara Jawa: (ha)ꦢꦶ (di)ꦭ꧀ (l) krama/ngoko

  1. (Ar) jêjêg anggone nibakake pêpancasan, ora pilih sih;







Kata kunci/keywords: arti adil, makna adil, definisi adil, tegese adil, tegesipun adil

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.