adhuh

basa JawaBesut

adhuh Aksara Jawa: (ha)ꦝꦸ (dhu) (h)

  1. pc pasambat lara, gumun lsp.







Kata kunci/keywords: arti adhuh, makna adhuh, definisi adhuh, tegese adhuh, tegesipun adhuh

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.