basa JawaBesut

adho Aksara Jawa: (ha)ꦝꦺꦴ (dho) krama/ngoko

  1. êngg patrap, cara;
  2. pc adhuh.







Kata kunci/keywords: arti adho, makna adho, definisi adho, tegese adho, tegesipun adho

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.