basa JawaBesut

adas Aksara Jawa: (ha) (da)ꦱ꧀ (s) krama/ngoko

  1. araning têtuwuhan wohe digawe tamba, lênga lsp;







Kata kunci/keywords: arti adas, makna adas, definisi adas, tegese adas, tegesipun adas

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.