adèn-adèn

basa JawaBesut

adèn-adèn Aksara Jawa: (ha)ꦢꦺ ()ꦤ꧀ (n) (ha)ꦢꦺ ()ꦤ꧀ (n) krama/ngoko

  1. dandanan lsp. kang digawe sarwa bêcik;
Kacocogna karo







Kata kunci/keywords: arti adèn-adèn, makna adèn-adèn, definisi adèn-adèn, tegese adèn-adèn, tegesipun adèn-adèn

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.