abrat-abrat

basa JawaBesut

abrat-abrat Aksara Jawa: (ha)ꦧꦿ (bra)ꦠ꧀ (t) (ha)ꦧꦿ (bra)ꦠ꧀ (t)

  1. pc muncrat-muncrat, mancur-mancur.







Kata kunci/keywords: arti abrat-abrat, makna abrat-abrat, definisi abrat-abrat, tegese abrat-abrat, tegesipun abrat-abrat

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.