basa JawaBesut

abor Aksara Jawa: (ha)ꦧꦺꦴ (bo) (r) krama/ngoko

  1. êngg putih lan kuninge campur (tmr. êndhog, wis ala).







Kata kunci/keywords: arti abor, makna abor, definisi abor, tegese abor, tegesipun abor

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.